Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Plantaže su na računima juče imale sredstva za možda jednu direktorsku platu

''Juče, Plantaže su na računima imale sredstva da isplate možda jednu direktorsku platu, tako da je prva tvrdnja obmana radnika, da smo ih mi ostavili bez plata''

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj rekao je da “notorne neistine” da je ta opština blokirala sredstva za plate radnika “Plantaža” i da su sa upravom te kompanije razgovarali i da su bila očekivanja da se odloži rok otplate poreskog duga za septembar.

“Obije konstatacije su netačne. Juče, Plantaže su na računima imale sredstva da isplate možda jednu direktorsku platu, tako da je prva tvrdnja obmana radnika, da smo ih mi ostavili bez plata.
To im nije prvi put, tako oni obmanjuju svoje zaposlene. Drugo, da smo razgovarali o produženju roka, i to je netačno! Niko iz Plantaža, a pogotovo oni koji su sklopili dogovor sa nama, nijesu ni tražili novi rok, ali se i nikad nijesu javili da kažu izvinite što ne poštujemo datu riječ”, naveo je Đeljošaj na Fejsbuku.

A radnici, poručuje predsjednik Opštine Tuzi, “neka blokiraju i rade šta misle”.

“Samo, prije toga, neka blokiraju stanove svojih direktora od pola miliona eura, kojim su se direktori međusobno čašćavali. Mi samo naplaćujemo porez po zakonu, i to na našu đedovinu, koja nam je oduzeta”, istakao je on.

Upitao je i “zašto uprava i radnici problematizuju samo plaćanje prema Opštini Tuzi?”

“Zašto im smeta naša opština toliko? Da li zbog toga što su svjesni da su nam uzurpirali đedovinu pa bi željeli još više i više da urušavaju našu opštinu – naš napredak? Samo da znate, dok sam ja na čelu Opštine, to neće moći! Neće vam proći”, zaključio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve