Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Divanović: Evropa, malo sjutra

Naravno da ovaj slogan nema nikakve veze sa Evropom, naglašava Divanović, ''a još manje sa evropskim kvalitetom života''

Evropa ili Jevropa, pitanje je sad? Za razliku od većine kolega iz vlasti, ministar Mickey očigledno nema hamletovsku dilemu – Evropa sad, i odmah, veli on, saopštio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Nikola Divanović.

“No, ne misli ministar finansija ozbiljno da se preko noći zarada u Crnoj Gori može povećati na “evropskih” 700 eura, pa sve i kad bi uspio da još jednim “obrtom” državnog novca na berzi “uštedi” novih 750 miliona”, poručio je Divanović.

Prema njegovim riječima, sigurno je ovaj slogan smislio u nekom trenutku inspirisan menadžerskim ugovorom direktora kompanije Air Montenegro, koji su do nedavno skupa “čuvali u strogoj tajnosti od građana, čak i od resornog ministra”, a na kojem bi pozavidjeli i defanzivci Bajern Minhena.

“A Evropa – stara dama, i sad i vazda jedva čeka ovakve udvarače da joj pomoću alhemije odagnaju sve dileme, naročito finansijske”, dodao je on.

Naravno da ovaj slogan nema nikakve veze sa Evropom, naglašava Divanović, “a još manje sa evropskim kvalitetom života”.

“Nakon što završi posao osnivanja Demohrišćanske stranke, njen budući lider Spajić, umjesto slogana “Evropa sad” ubrzo će pjevati – “putuj Evropo””, zaključio je Divanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve