Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokratski front hoće hitno da preuzme Elektroprivedu Crne Gore

Nezvanično, ova kompanija je jako važna kao sredstvo snažnog političkog pritiska nove parlamentarne većine na biračko tijelo u Nikšiću

Nova parlamentarna većina po ubrzanom postupku mijenja upravu Elektroprivrede. Kako saznaje CdM, DF vrši snažan pritisak na resornog ministra, da se u najkraćem roku ispuni obećanje vezano za raspored fotelja “po dubini”.

Prema ovom izvoru, sa nedavno procurelog spiska funkcija “po dubini”, posebno je interesantna EPCG, zbog čega se i našla u tzv. žutoj kategoriji, pri samom vrhu prioriteta.

Nezvanično, ova kompanija je jako važna kao sredstvo snažnog političkog pritiska nove parlamentarne većine na biračko tijelo u Nikšiću.

Inicijalna očekivanja već su iznevjerena, zbog zakonom propisanih procedura i rokova za zakazivanje skupštine akcionara, koji su zanemareni prilikom sačinjavanja spiska, pa će se očigledno tražiti brzo rješenje, po cijenu kršenja zakona, navodi dobro upućeni izvor CdM-a, koji je insistirao na anonimnosti i dodaje: “U pitanju je demonstracija moći, odnosno potvrde snage prema lojalnom biračkom tijelu, ali i resurs za brojna predizborna obećanja.”

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve