Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Dejan Medojević sekretar Sekretarijata za razvojne projekte

U okviru kadrovskih pitanja Vlada je imenovala na dužnost sekretara Sekretarijata za razvojne projekte Dejana Medojevića, dosadašnjeg vršioca dužnosti sekretara Sekretarijata.

foto:rtcg.me

Vlada je donijela Odluku o obrazovanju Savjeta za upravljanje Projektom izrade Prostornog plana posebne namjene za obalno područje Crne Gore. Radi praćenja izrade Prostornog plana posebne namjene za obalno područje Crne Gore obrazuje se Savjet za upravljanje projektom izrade Prostornog plana kao stručno – savjetodavno tijelo.

To tijelo čine Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma – predsjednik Savjeta, i članovi: Damir Davidović, državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma; Biljana Jestrović, generalna direktorica Direktorata za rudarstvo i geološka istraživanja u Ministarstvu ekonomije; Angelina Živković, državna sekretarka u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva;Vukota Stanišić, rukovodilac Savjetodavne službe u biljnoj proizvodnji u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja; Aleksandar Dajković, generalni direktor Direktorata za kulturnu baštinu u Ministarstvu kulture; Predrag Jelušić, direktor Javnog preduzeća za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore; Dejan Medojević, sekretar Sekretarijata za razvojne projekte; Vladimir Beratović, savjetnik predsjednika Vlade za strane investicije; i predsjednici opština Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar i Ulcinj.

Iz Vlade su dodali da je kroz verifikaciju Zapisnika sa prethodne sjednice Vlade, u Predlog zakona o Predsjedniku Crne Gore unijete korekcije određenih formulacija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve