Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović razgovarao sa Zakarijem: Prioritet nastavak gradnje auto-puta

Damjanović je naglasio da će biti ubrzane sve resorne aktivnosti u cilju nastavka gradnje auto – puta, nakon otvaranja prve dionice Bar – Boljare

Nastavak gradnje auto-puta apsolutni je infrastrukturni prioritet za Crnu Goru, ocijenio je ministar finansija, Aleksandar Damjanović na sastanku sa šefom Kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Crnoj Gori, Remonom Zakarijem, saopšteno je iz tog resora.

Damjanović je naglasio da će biti ubrzane sve resorne aktivnosti u cilju nastavka gradnje auto – puta, nakon otvaranja prve dionice Bar – Boljare.

“Na sastanku su razmijenjena mišljenja o projektima koji se realizuju u saradnji sa EBRD-om, kao i o planiranim, sa posebnim akcentom na prioritete. Među njima su kreditni aranžman sa Željezničkim prevozom Crne Gore, Regionalnim vodovodom i uspostavljanje Kreditno – garantnog fonda”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
28.05.2022-09:16 09:16

Damjanovicu ne odgovori Spajicu na pricu da nije istina(da lazes) i da ne treba rebalans budzeta.sto bi,pojede ti maca jezik “ekspertu”Jokovica Bidona sa srednjetihnickom skolom(pismen ti je gazda).