Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović o Spajiću: On treba samo da zaćuti, nema pravo da išta komentariše

Spajić je na današnjoj konferenciji za novinare kazao da je budžet za narednu godinu stvoren da sruši državu i da je neodrživ

Ministar finansija Aleksandar Damjanović poručio je danas bivšem ministru finansija i funkcioneru Pokreta “Evropa sad” Milojku Spajiću da nije dosledno da ostavlja komentare o budžetu za narednu godinu i da treba samo da zaćuti.

Podsjetimo, Spajić je na današnjoj konferenciji za novinare kazao da je budžet za narednu godinu stvoren da sruši državu i da je neodrživ.

– Neko ko dobija duplo negativnog misljenja DRI, ima najmanja prava da se oglasi po pitanju budžeta. Neko ko je tražio 900 miliona eura zaduženja, sad kaže da za 2023. godinu ne trebaju zaduženja. Neko ko je na kazao da njegov program ne povećava budžetske rashode nema pravo da komentariše. On je neko ko treba samo da zaćuti – kazao je Damjanović na današnjoj konferenciji za novinare u Vili Gorica.

Damjanović je tvrdio da je Spajić kritikovao kapitalni budzet koji je veći od proslogodisnjeg za 35 miliona eura.

– On je mjerio budžet kriptovalutama. Za hedžing aranzman mu je rečeno da otvori četiri oka, a on umjesto da podrži budžet napravio je totalni diskontinuitet- ocijenio je ministar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andjela
23.11.2022-15:10 15:10

Ime je i tebe da cutis! Koliko otpada ispliva !