Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Crnoj Gori dodijeljena nagrada za omiljenu turističku destinaciju u Londonu

Riječ je o prestižnom događaju ''Travel Celebration'', u okviru kojeg su turistički agenti iz Velike Britanije putem online platforme ''Travel Gossip'' glasali za najpoželjniju destinaciju

Crnoj Gori je dodijeljena prestižna nagrada Travel Gossip Awards 2023. u kategoriji “Omiljena skrivena destinacija”, od strane turističkih agenata iz Velike Britanije.

Riječ je o prestižnom događaju “Travel Celebration“, u okviru kojeg su turistički agenti iz Velike Britanije putem online platforme “Travel Gossip“ glasali za najpoželjniju destinaciju.

Za ovu titulu Crna Gora se takmičila sa svjetskim destinacijama kao što su: Halkidiki (Grčka), Kostarika, Britanska Kolumbija (Kanada) i Bekija (Sveti Vinsent i Grenadini).

“Zadovoljstvo nam je što je Crna Gora u ovako jakoj konkurenciji dobila prestižnu nagradu, koja može doprinijeti unaprijeđenju imidža i boljem pozicioniranju destinacije. Imajući u vidu da je britansko tržište strateški važno za Crnu Goru, posebno nam je drago što smo nagrađeni od strane turističkih agenata sa ovog tržišta. Tokom prethodne godine zabilježeno je pet puta više turista iz Velike Britanije u odnosu na 2021. godinu, a ova nagrada nas ohrabruje da će se takvi trendovi u budućnosti nastaviti“, kazala je direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Ana Tripković Marković.

Ova nagrada doprinosi promociji Crne Gore kao turističke destinacije u Velikoj Britaniji, budući da je Travel Gossip specijalizovana platforma koja putem društvenih mreža, e-marketinga i road show-a okupila hiljade turističkih agenata i turoperatora sa ovog tržišta.

Dodjela prestižnih nagrada Travel Gossip-a, “The Travel Celebration“ održana je 28. marta tekuće godine u Londonu, u saradnji sa Gold Medal, Pure Lukuri, Cruise Plus i Incredible Journeis.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve