Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Crna Gora u trci za prestižnu nagradu

Riječ je, kako su objasnili iz NTO, o globalnoj inicijativi koja postavlja standarde i nagrađuje izvrsnost u spa i wellness turizmu kroz program godišnjih nagrada

Crna Gora se našla među kandidatima za prestižnu nagradu World Spa Awards 2023 u kategoriji “Najbolja wellness destinacija na svijetu”, poručili su iz Nacionalne turističke organizacije (NTO CG).

Riječ je, kako su objasnili iz NTO, o globalnoj inicijativi koja postavlja standarde i nagrađuje izvrsnost u spa i wellness turizmu kroz program godišnjih nagrada.

“Sa ciljem da inspirišu izuzetne standarde i povežu spa potrošače sa najboljim u spa i wellness turizmu, organizatori osluškuju potrebe i iskustva putnika, kako bi napravili uži izbor nominovanih”, naveli su iz NTO.

Foto: NTO CG

Iz Organizacije dodaju da na devetoj po redu dodjeli nagrada, uz Crnu Goru će se u istoj kategoriji takmičiti Oman, Šri Lanka, Švajcarska, Vijetnam, Indija, Italija, Novi Zeland, Bali(Indonezija) i tri američke savezne države – Kalifornija, Arizona i Havaji.

“Sama nominacija na ovom prestižnom takmičenju i u ovako jakoj konkurenciji predstavlja veliko dostignuće i neprocjenjivu globalnu promociju, potvrđujući da se Crna Gora visoko pozicionira kao destinacija sa atraktivnom i raznovrsnom turističkom ponudom”, istakli su iz NTO.

Sve do 8. avgusta tekuće godine, navode oni, svi profesionalaci iz privrede, predstavnici medija i klijenti mogu da glasaju online za svog favorita u okviru spa i wellness sektora.

“Dajte svoj glas i doprinesite boljoj promociji Crne Gore”, pozivaju iz NTO.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve