Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Članovima Zlatnog tima do kraja godine jedan račun besplatno

Odbor je, najavio je Đukanović, odobrio i pupuste od 10 odsto onim institucijama koje se najviše bore protiv pandemije, a osim bolnicama i domovima zdravlja, taj vid popusta odnosiće se na vrtiće, osnovne i srednje škole

Cijeneći izazovnu socio-ekonomsku situaciju, kako kod domaćinstava tako i privrede, koju je izazvala pandemija COVID -19, a poštujući lojalnost naših redovnih platiša, EPCG i CEDIS su, kao društveno odgovorne kompanije, odlučile da od 31. maja svim domaćinstvima, članovima “Zlatnog tima” i privredi odobri dodatni popust, poručio je predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović.

Predsjednik EPCG je rekao, nakon odluke Odbora, da će sva domaćinstva čije stanje duga za utrošenu električnu energiju 31. maja bude 0 eura, automatski postati članovi „Zlatnog tima“.

“Time će domaćinsta dobiti dodatni popust, sa sadašnjih 13 odsto na aktivnu energiju (prvu stavka računa) i novih 13 odsto na usluge CEDIS-a i to do kraja godine!, istakao je Đukanović.

Kako dodaje, sa novim popustom članovi „Zlatnog tima“ dobiće umanjenje na ukupnom računu od 12,25 odsto, ne uključujući PDV-a.

“Tako npr. za domaćinstvo čiji je ukupni račun, bez PDV-a, 60 eura raniji popust na računu iznosio je 3,8 eura dok će sa novim popustom ukupan račun biti umanjen za 7,35 eura”, rekao je Đukanović.

Istakao je da će dodatni popust biti na snazi do kraja tekuće godine, tj narednih osam mjeseci, tako da članovi „Zlatnog tima“ imaju priliku da, poštujući redovnost, praktično ostvare popust u visini jednog mjesečnog računa.

Đukanović je odlučio da do kraja godine pomogne i privredu sa 3 odsto popusta, odnosno ostale distributivne kupce, izuzev tzv. malih kupaca.

“I pored činjenice da popust predstavlja direktan trošak kompanije EPCG će nastaviti i u narednom periodu da daje subvencije socijalno ugroženim kategorijama stanovništva”, kazao je Đukanović.

Odbor je, najavio je Đukanović, odobrio i pupuste od 10 odsto onim institucijama koje se najviše bore protiv pandemije, a osim bolnicama i domovima zdravlja, taj vid popusta odnosiće se na vrtiće, osnovne i srednje škole.

“Time ćemo svima olakšati izmirenje obaveza a osim domaćinstvima pomoći ćemo i državnim institucijama da prevaziđu krizu nastalu uticajem pandemije na naš sistem”, naglasio je Đukanović.

EPCG stoga još jednom apeluje na sve potrošače da izmire dugovanja za električnu energiju i dobiju popust od 12,25 odsto na cjelokupan račun, a time i ostale benefite koje će imati kupci, a već ih očekuju bogate nagrade u nagradnoj igri koja je u toku.

“EPCG želi da bude još više posvećena svojim korisnicima, tako da će i u budućnosti novim projektima stimulisati redovno plaćanje utrošene električne energije”, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
22.05.2021-22:58 22:58

3,14 za ovog milutina, koji mentol.