Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Čer Erlajns na kratko obustavila letove: Sredinom decembra nastavak između Ciriha i Podgorice

Nastavak letova se očekuje 12. decembra s dvije sedmične rotacije srijedom i nedjeljom, dok će od 1. jula početi sa tri nedjeljna leta i to ponedjeljkom, utorkom i petkom, piše Avioportal

Švajcarska avio-kompanija Čer Erlajns je, nakon 24. oktobra, na kratko obustavila letove između Ciriha i Podgorice.

Nastavak letova se očekuje 12. decembra s dvije sedmične rotacije srijedom i nedjeljom, dok će od 1. jula početi sa tri nedjeljna leta i to ponedjeljkom, utorkom i petkom, piše Avioportal.

“Kada je Crna Gora 5. maja 2021. godine skinuta sa liste rizičnih zemalja švajcarskih zdravstvenih vlasti, prvi let smo odmah zakazali za 13. maj. Uprkos ovom kratkom roku, veza sa dva nedjeljna leta je dobro počela i zadovoljni smo faktorom opterećenja na ovoj liniji”, kazali su iz Čer Erlajnsa za taj portal.

U toj kompaniji kažu da se saradnja sa Aerodromima Crne Gore odvija u dobrom pravcu.

“Procesi i kontrole na aerodromu su dobro koordinisani i omogućavaju da naše operacije teku glatko i bez problema”, ističu u Čer Erlajnsu.

Na relaciji Podgorica-Cirih je raspoređen avion Airbus A319 kapaciteta od 150 mjesta, a karta u jednom pravcu iznosi od 119 do 229 evra, u zavisnosti od termina. Karte za ove letove mogu se naći na sajtu aviokompanije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve