Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Šarena laža zvana ”Maršalov plan” počela da uzima danak

''Neozbiljna družino zvana Vlada, okanite se prikupljanja sitnih političkih poena na uštrb privrede i poštenih radnika! Ne vodite Crnu Goru u bankrot''

Politikanstvo i šarena laža nazvana istorošenom frazom “Maršalov plan” počela da uzima danak! Dok se Milojko igra politike i pomalo kladionice, ali sa državnim novcem, ispaštaju naravno privreda i građani, kazao je predsjednik kotorskih Socijaldemoktara Miloš Čelanović.

Kako je naveo, loš početak političke kampanje pred formiranje partije i pada Vlade, mahanje nekakvim planovima za koje svi mi znamo (uključujući i ministra) da se niti može usvojiti, a još manje sprovesti, unijeli su strah malim poslodavcima, a nemir zaposlenima u malom i srednjem biznisu.

”Da se razumijemo…svi bi mi voljeli da plate budu i dva-tri puta veće. Ali do toga se dolazi postepeno, rastom privrede i povećanjem kapitalnih i direktnih investicija koje za sobom vuku čitav niz privrednih djelatnosti. Pa i sam ministar je za dio ove šarene laže, prije par mjeseci rekao je čista definicija populizma!”, dodao je.

”Neozbiljna družino zvana Vlada, okanite se prikupljanja sitnih političkih poena na uštrb privrede i poštenih radnika! Ne vodite Crnu Goru u bankrot! Urušili ste sve čega ste se dohvatili. Sreća je pa nećete još dugo!”, zaključio je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve