Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović o nova 4 miliona za ToMontenegro: Tvoje ništa nama je sve

''Šta reći, kakvu poruku poslati, osim možda poslužiti se onom ljubavnom: Tvoje ništa, nama je sve''

Miloš Čelanović, funkcioner Socijaldemokrata komentarisao je to što je Vlada pomogla novu nacionalnu aviokompaniju To Montenegro sa još četiri miliona eura.

“Sjećate li se kad je ministar Spajić rekao da će osnivanje aviokompanije koštati nula eura? Ipak je malo više, tačnije 30 miliona, sa ova četiri miliona koja je Vlada juče opedijelila. Sjećate li se kad je ministar Spajić rekao da se neće rasipati novac poreskih obveznika? Ipak je malo direktoru ToMontenegra stavio 60.000 eura u džep za nekoliko mjeseci rada. A sjećate li se kad je Spajić rekao da će nula eura od 750 pozajmljenih miliona ići na svakodnevnu, tekuću potrošnju? Ipak vam se malo penzije i plate isplaćuju iz tog zaduženja. A sjećate li se kad je rekao da nema više kršenja zakona? Ipak je malo raspisao nezakoniti konkurs za prijem 16 ljudi na već popunjena radna mjesta”, naveo je Čelanović.

A onda je dodao.

“Šta reći, kakvu poruku poslati, osim možda poslužiti se onom ljubavnom: Tvoje ništa, nama je sve. A naš japi ministar iz Alana Forda bi nam na to odgovorio: “Mi imamo iskustvo, a vi novac. Na kraju vama ostane iskustvo, a nama novac”, naveo je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve