Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Cakan: Zaustaviti proces legalizacije najmanje do septembra

Predsjednik Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan je uputio apel Vladi Crne Gore i svim lokalnim samoupravama da zaustave proces legalizacije najmanje do septembra ove godine

Predsjednik Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan je uputio apel Vladi Crne Gore i svim lokalnim samoupravama da zaustave proces legalizacije najmanje do septembra ove godine.

Radomir Novaković Cakan

On je reagovao na izjavu barskog sekretara Sekretarijata za investicije i imovinu Vida Dabanovića, da Opština Bar od legalizacije očekuje 800.000 eura.

“U trenutku kada se borimo protiv pošasti koja se zove koronavirus, kada zbog toga ne znamo kakva će nam biti sezona i da li će je uopšte biti, kada se privatni biznis urušava svakog dana, govoriti o legalizaciji i nekim ogromnim svotama koje će se prikupiti na taj način, nema puno veze sa realnim životom”, kazao je Novaković.

Napomenuo je, da Biram Crnu Goru i on lično nikada nisu bili protiv legalizacije ali da su oduvijek govorili da cijena legalizacije mora biti prilagođena onome što građani mogu da plate, a ne planovima lokalnih samouprava koje nemaju baš puno dodira sa realnošću.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve