Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Čađenović: Elektromonteri su oslonac CEDIS-a

Tokom obilaska Čađenović je, između ostalog, istakao da je stabilna i kvalitetna isporuka električne energije prioritet Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema  Vladimir Čađenović je prvog radnog dana obišao radove na niskonaponskoj mreži u Zagoriču u Podgorici koje izvode elektromonteri Regiona 2, saopšteno je iz te kompanije.

Tokom obilaska Čađenović je, između ostalog, istakao da je stabilna i kvalitetna isporuka električne energije prioritet Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

“Dobra organizacija, odgovoran pristup i posvećenost svih zaposlenih, a posebno inženjera i elektromontera koji su oslonac Kompanije, donijeće još bolje rezultate. Zajedno ćemo raditi na daljoj modernizaciji mreže i objekta, podizanju kvaliteta usluga koje treba u potpunosti da zadovolje potrebe i očekivanja korisnika”, kazao je Čađenović.

On je tokom obilaska upoznat sa kompleksnim i složenim elektromonterskim poslom, te rizicima koje taj posao nosi.

“Posao koji radite je vrlo zahjevan i odgovoran, naravno i težak i rizičan. Zato je najvažnije da, kao pravi profesionalci, u svakom trenutku budete bezbjedni, kako bi se izbjegao svaki eventuali rizik, a ne sumnjam da ćete sa vašim znanjem i iskustvom posao odraditi na najbolji način. Uz visok stepen kohezije i odgovornosti svih zaposlenih u CEDIS-u, kao jednoj od najvažnijih kompanija u državi, rezultati neće izostati”, rekao je Čađenović i poručio da će dati sve od sebe da naša kompanija zadrži stabilnost u poslovanju i da bude još bolja i efikasnija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve