Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Britanski Jet2.com i Jet2holidays: Nove linije ka Tivtu iz Londona i Mančestera u 2022. godini

Jet2.com je redovna avio-kompanija, treća po veličini na ovom tržištu, dok je Jet2.holidays drugi po veličini turoperator u Velikoj Britaniji

Britanski turoperator Jet2holidays, kao i tamošnja avio-kompanija Jet2.com, objavili su listu destinacija prema kojima uvode direktne linije za sezonu 2022. godine, a među kojima su i letovi iz Mančestera i Londona za Tivat.

Niskotarifna avio-kompanija Jet2 iz Britanije imala je i ranije u planu uvođenje letova za Tivat iz Londona i Mančestera, koji je trebalo da budu biti u opticaju od maja do oktobra 2020. godine, a koji su odgođeni zbog situacije sa korona virusom.

Jet2.com je redovna avio-kompanija, treća po veličini na ovom tržištu, dok je Jet2.holidays drugi po veličini turoperator u Velikoj Britaniji.

“Interesovanje britanske avio-kompanije i turoperatora za Crnu Goru još jedan je u nizu pokazatelja pozitivnog imidža i atraktivnosti destinacije na ovom tržištu, na čemu kontinuirano radi Nacionalna turistička organizacija Crne Gore”, saopšteno je iz NTO-a.

Informacija je objavljena na portalu Jet.com-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve