Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Boro Todorović već dva mjeseca u konfliktu interesa

Član Pokreta za promjene Nebojše Medojevića imenovan je sredinom marta za člana Odbora direktora Aerodromi Crne Gore (ACG). Zahvaljujući istoj kombinatorici, on je krajem juna dobio još jedno, ali mnogo značajnije funkcionersko mjesto izvršnog direktora Crnogorskog operatora tržišta električne energije

Boro Todorović, nekadašnji stečajni upravnik više preduzeca, već više mjeseci je u konfliktu interesa pošto pokriva dvije funkcionerske pozicije, saznaju Dnevne novine.

Član Pokreta za promjene Nebojše Medojevića imenovan je sredinom marta za člana Odbora direktora Aerodromi Crne Gore (ACG). Zahvaljujući istoj kombinatorici, on je krajem juna dobio još jedno, ali mnogo značajnije funkcionersko mjesto izvršnog direktora Crnogorskog operatora tržišta električne energije, nakon što je s te pozicije prijevremeno razriješen Rajko Kovačević.

U Todorovićevoj biografiji se navodi da je svojevremeno radio u Srednjoj pomorskoj školi u Baru kao profesor. Takođe je bio angažovan barskoj centrali Direkcije javnih prihoda pri Poreskoj upravi, a jedno vrijeme bio je i vršilac dužnosti te filijale. Radio je kao stečajni upravnik u više navrata, imao sopstvenu firmu sa sjedištem u Baru, te u porodičnoj kompaniji „Futura Plus” sa sjedištem u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kiki
14.09.2021-12:47 12:47

Petljavina stara