Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bojanić: Uspješno smo riješili mnoge izazove, sa ostalima se odlučno suočavamo

On je, u video poruci povodom godinu rada Vlade, kazao da su građevinski radovi na prioritetnoj dionici auto-puta Smokovac-Mateševo su završeni

Ministarstvo kapitalnih investicija se, u prethodnoj godini, suočilo sa brojnim izazovima, od kojih su mnogi uspješno riješeni, kazao je resorni ministar Mladen Bojanić.

„Mnoge smo uspješno riješili, a sa drugima se svakodnevno i odlučno suočavamo“, naveo je Bojanić na Tvitter nalogu Ministrstva.

On je, u video poruci povodom godinu rada Vlade, kazao da su građevinski radovi na prioritetnoj dionici auto-puta Smokovac-Mateševo su završeni.

„Stvaramo preduslove za skoro puštanje u saobraćaj ove dionice, a ujedno projektujemo i razmatramo načine finansiranja nastavka gradnje auto-puta do granice sa Srbijom“, naveo je Bojanić.

Kako je kazao, ulaže se u putnu, željezničku i avio infratrukturu, kao i u pomorstvo, povezujući Crnu Goru sa regonom i svijetom.

„U sektoru energetike, ključnom sektoru za razvoj Crne Gore, stvorili smo administrativne i tehničke preduslove koji dovode do ubrzanog privlačenja investicija. Zelena energetska tranzicija, uz očuvanje energetske stabilnosti i povećanje zaposlenosti, naš je ultimativni cilj“, istakao je Bojanić.

“>

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve