Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojanić predstavio planove za nastavak izgradnje druge dvije dionice auto puta Bar- Boljare

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić učestvuje na 29. Kopaonik biznis forumu, koji se u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, u periodu od 6. do 9. marta održava u Kongresnom centru Kopaonik, saopšteno je iz tog resora

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić učestvuje na 29. Kopaonik biznis forumu, koji se u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, u periodu od 6. do 9. marta održava u Kongresnom centru Kopaonik, saopšteno je iz tog resora.

Pored brojnih susreta sa drugim renomiranim učesnicima i gostima foruma, ministar Bojanić je učestvovao i na panelu “Agenda za povezivanje i infrastrukturu” na kojem je predstavio trenutni status projekta autoputa Bar – Boljare i planove za nastavak izgradnje druge dvije dionice, potencijale i značaj Luke Bar za region kao i projekat željezničke stanice u Bijelom Polju koji se ostvaruje u saradnji sa Republikom Srbijom.

“Kopaonik biznis forum, u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, tradicionalno se održava prve nedelje marta u Kongresnom centru Kopaonik. Forum predstavlja priliku da se jednom godišnje razgovara o najaktuelnijim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji i regionu i okuplja preko 1.200 učesnika, među kojima su eminentni profesori, državni službenici, članovi diplomatskog kora, privrednici, domaći i strani investitori i predstavnici međunarodnih finansijskih organizacija”, navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući svojoj tradiciji i odličnoj reputaciji, Kopaonik biznis forum je postao najznačajniji događaj ove vrste u Srbiji i regionu. Po svojoj važnosti i uticaju, Kopaonik biznis forum je prepoznat kao „srpski Davos“ i svake godine privlači veliku pažnju medija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve