Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

BOJANIĆ LAŽE: Pismo o namjerama vlasnika Savane stiglo u kabinet premijera i ministra u 14:55

Umjesto zvaničnog odgovora, ministar Bojanić je spinom vjerovatno pokušao da ''dobije na vremenu'' jer je prije dva dana, mimo dobre poslovne prakse, javno oglasio gašenje Montenegro erlajnza

Faksimil mejla pisma o namjerama koje je u ime Veselina Mijača danas u 14 sati i 55 minuta poslato na zvanične mejl adrese u kabinete premijera Zdravka Krivokapića i ministra Mladena Bojanića, objavila je Pobjeda.

”U ime gospodina Veselina Mijača, vlasnika grupacije Savana u Crnoj Gori, prosljeđujem Vam Pismo namjere”, zapisano je u zvaničnom obraćanju premijeru Krivokapiću i ministru Bojaniću koje potpisuje Tamara Baković Pajković.

U pismu o namjerama, koje u biznis svijetu jeste zvaničan dokument koji prethodi eventualnoj ponudi, vlasnik Savana Holding Veselin Mijač ističe značaj kompanije Montenegro erlajnz za crnogorsku ekonomiju i naglašava odlučnost da preuzme odgovornost za dalje poslovanje nacionalnog avio-prevoznika u slučaju da država reguliše kompanijska dugovanja.

Faksimil Pisma o namjerama koji objavljuje Pobjeda je dokaz ozbiljnosti biznismena koji je poslovnu imperiju počeo da gradi u švedskoj daleke 1973. godine.

Umjesto zvaničnog odgovora, ministar Bojanić je spinom na televiziji Vijesti, bliskoj novoj vlasti, vjerovatno pokušao da ”dobije na vremenu” jer je prije dva dana, mimo dobre poslovne prakse, javno oglasio gašenje Montenegro erlajnza.

FOTO: Pobjeda/Pismo o namjerama Veselina Mijača, vlasnika Savana Holding AB
IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
27.12.2020-03:21 03:21

Ako mu je prvina da mu se oprosti, no se bojim da nije, a izgleda neće biti ni zadnjina…

gagi
27.12.2020-08:36 08:36

A to se i ocekivalo od ove fukare,kaze za CDM portal da sinoc do 18;30 casova “nije stizala ponuda”sram te bilo olosi lazava,nego hoces da ostvaris vec planirano sa AIR serbia,brzo li im obeca letove,a oni kao spremni ka zapeta puska da prevoze putnike iz Crne Gore itd. A dje si Abazovicu,znaci pustio si sve niz vodu za radi SPC vlade zastido za familiju i Crnu Goru.

Lijepa CG
27.12.2020-18:28 18:28

SVE JE TO DAVNO ISPLANIRANO SA ABAZOVICEM DA SE UGASI SVE sto se zove MONTENEGRO !!