Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojanić: Čekam Markovića da u emisiji raspravimo sve; Marković: Bojanić uređuje Reflektor

Bojanić pozvao je večeras zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista Duška Markovića da prihvati poziv i gostuje u emisiji Reflektor

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić pozvao je večeras zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista Duška Markovića da prihvati poziv i gostuje u emisiji Reflektor gdje će raspraviti sva pitanja vezana za Montenegro Airlines.

”Pozivam opozicionog poslanika Duška Markovića da prihvati poziv gospođe Aleksandre Mudreše za gostovanje u emisiji Reflektor, u utorak u 20 sati. Čekam ga da raspravimo sva pitanja vezana za Montenegro Airlines. Vjerujem da neće dozvoliti da njegova prazna stolica u studiju bude ružan svjedok straha bivšeg premijera od javnog suočavanja sa argumentima”, napisao je Bojanić na Twitter-u.

Ubrzo je stigao i Markovićev odgovor.

”Noćas smo cjelokupna javnost i ja saznali da ministar Mladen Bojanić uređuje emisiju Reflektor i da određuje goste. Ministru i poslaniku mjesto za ovakav razgovor je u Parlamentu, a ne na bilo kojoj televiziji. Osim ako tamo nećete ćutati kao Vaš kolega Leposavić. Takođe Vam savjetujem da prije dolaska u Parlament, baš u toj emisiji sva otvorena pitanja u vezi gašenja Montenegro Airlinesa raspravite sa Vašim državnim sekretarom”, poručio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve