Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bjelorusija 1. jula ponovo uspostavlja čarter letove ka Crnoj Gori

Bjelorusija će 1. jula ponovo uspostaviti čarter letove ka Crnoj Gori, saopštila je Nacionalna unija turističkih organizacija, prenosi agencija BelTA.

Bjelorusija će 1. jula ponovo uspostaviti čarter letove ka Crnoj Gori, saopštila je Nacionalna unija turističkih organizacija, prenosi agencija BeLTA.


Bjeloruski turoperatori prvobitno su planirali da nastave čarter letove u Crnu Goru od 16. juna, a sada je donijeta odluka o početku letova ka Tivtu od 1. jula.

BelTA prenosi da je Crna Gora jedna od najpopularnijih evropskih destinacija za putovanja, a prema tamošnjem Komitetu za statistiku, u Crnoj Gori je 2019. godine odmaralo 17.354 Bjelorusa.

<<<Marković: Crna Gora otvorila granice sa 131 zemljom<<<

Crna Gora je prva corona-free zemlja u Evropi i 1. juna otvorila je granice za građane iz 131 države, a Institut za javno zdravlje kasnije je proširio listu tih zemalja.

Na predlog Instituta, Nacionalno koordinaciono tijelo je, kako bi se smanjio rizik od ponovnog širenja epidemije, postavilo i epidemiološki kriterijum – ulazak stranaca u Crnu Goru bez karantina i samoizolacije moguć je ako je stopa aktivnih slučajeva COVID-19 manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi čiji je stranac rezident i u državi iz koje stranac ulazi u našu zemlju

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve