Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Aleksandar Damjanović više nije član BOK-a, imenovana Milena Petričević

Podsjećamo, zbog promjena na čelu Uprave prihoda i carina, dio zaposlenih u državnoj upravi je juče započeo sa potpisivanjem peticije za podršku Aleksandru Damjanoviću. Oni traže da se preispita odluka Vlade no pitanju direktora Uprave

Pored toga što Vlada Crne Gore nije produžila mandat Aleksandru Damjanoviću, koji je Upravom prihoda i carina rukovodio šest mjeseci, funkcioner Socijalističke narodne partije razriješen je dužnosti člana Biroa za operativnu koordinaciju.

Vlada je za novog člana BOK-a imenovala Milenu Petričević, inače novog vršioca dužnosti Uprava prihoda i carina.

Petričević se, inače, juče nije pojavila na poslu, jer joj Vlada, navodno, još nije uručila rješenje o imenovanju, koje je u petak objavljeno u Službenom listu.

Podsjećamo, zbog promjena na čelu Uprave prihoda i carina, dio zaposlenih u državnoj upravi je juče započeo sa potpisivanjem peticije za podršku Aleksandru Damjanoviću. Oni traže da se preispita odluka Vlade no pitanju direktora Uprave.

“S obzirom na to da je Damjanović svojim posvećenim radom, stručnošću dao doprinos povećanju profesionalnog i moralnog kredibiliteta Uprave prihoda i carina, povećanjem budžetskih prihoda, rukovodeće se pritom isključivo interesima države i građana, ovim putem podnosimo inicijativu za preispitivanje odluke, a sve u cilju njegovog daljeg angažovanja na mjestu direktora Uprave prihoda i carina”, navodi se u inicijativi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve