Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Alcatel Go Play po cijeni od 4,90 eura mjesečno

Akcija povodom Dana zaljubljenih

Telekom je povodom predstojećeg Dana zaljubljenih pripremio akciju prodaje telefona pod povoljnim uslovima, koja će korisnicima omogućiti da telefon Alcatel Go Play kupe po sniženoj cijeni od 4,90 mjesečno, na 24 rate, i uz to dobiju na poklon telefon Alcatel Pixi 4 (5).

Akcija je namijenjena svim postpejd korisnicima Telekom mobilne mreže, a uređaj je moguće kupiti i na rate preko računa za fiksnu telefoniju.

Alcatel Go Play je pametni uređaj sa Android operativnim sistemom, ima 5-inčni HD ekran, 1 GB RAM memorije i internu memoriju od 8 GB koju je moguće proširiti do 32 GB, prednju kameru od 5 i zadnju od 8 megapiksela. Uređaj karakteriše velika otpornost, a interesantno je da je sa njime moguće kreirati fotografije i snimke čak i pod vodom.

Uz svaki kupljeni telefon Alcatel Go Play, korisnik dobija telefon Alcatel Pixi besplatno. Maloprodajna cijena uređaja koji se dobija na poklon je 93,60 eura.

Akcija traje do isteka zaliha. Osim pomenutog Alcatel telefona, na sniženju je veliki broj uređaja koje je moguće kupiti na rate u okviru Telekomovog Web Shop-a i u T-Centrima.

Više informacija o promotivnoj ponudi dostupno je na www.telekom.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve