Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Air Montenegro uvodi linije ka Banja Luci i Ljubljani

Zbog zahtjeva na tržištu i velikog interesovanja putnika iz Banja Luke i Ljubljane prema Crnoj Gori kao destinaciji, menadžment kompanije se odlučio na otvaranje ove dvije avio linije

Air Montenegro će od juna ove godine uspostaviti dodatne direktne avio linije i to 27. juna ka Banja Luci, te 29. juna ka Ljubljani.

“Zbog zahtjeva na tržištu i velikog interesovanja putnika iz Banja Luke i Ljubljane prema Crnoj Gori kao destinaciji, menadžment kompanije se odlučio na otvaranje ove dvije avio linije. Naši avioni će dovoditi putnike iz Ljubljane tri puta sedmično, dok će iz Banja Luke letjeti tokom ljetnje sezone dva puta sedmično. Obje destinacije će saobraćati prema Tivtu”, saopšteno je iz kompanije ToMontenegro.

Povratne karte za ove destinacije će se kretati od 89 eura za Banja Luku te od 129 eura za Ljubljanu.

“Radujemo se letenju ka novim destinacijama ali je ovo samo početak. U narednom periodu očekujemo uspostavljanje dodatnih avio linija ka novim destinacijama”, poručio je izvršni direktor kompanije Predrag Todorović.

Detaljni podaci o avio linijama, redu letjenja i cijenama karata mogu se naći na sajtu: airmontenegro.com.

Iz kompanije podsjećaju da je i dalje u toku promotivna akcija na povratne karte iz Podgorice ili Tivta za Beograd od 109 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
31.05.2021-17:06 17:06

Vala nije odavno niko platu od 3000 i kusur eura lakše zarađivao od ovoga direktora nepostojeće kompanije