Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Air Montenegro u oktobru prevezao 33.000 putnika

Posmatrajući period od početka godine, od januara pa sve do danas, nacionalni avio-prevoznik prevezao je, kako su saopštili, preko 325.000 putnika i obavio ukupno 3.700 letova

U oktobru mjesecu, Air Montenegro je prevezao 33.000 putnika i obavio 307 letova, dok je prosječna popunjenost na letovima bila 73 odsto, saopšteno je iz te avio kompanije.

“Posebno nas raduje što nakon uspješne ljetnje sezone možemo biti zadovoljni ostvarenim rezulatima i u oktobru mjesecu, kada ulazimo u period manjeg intenziteta saobraćaja. U odnosu na isti mjesec prošle godine, broj prevezenih putnika je više nego duplo veći, a velikim dijelom je tome doprinio i najam aviona sa većim brojem sjedišta”, saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

Posmatrajući period od početka godine, od januara pa sve do danas, nacionalni avio-prevoznik prevezao je, kako su saopštili, preko 325.000 putnika i obavio ukupno 3.700 letova.

„Dosadašnji ostvareni rezultati su bolji od planiranih, naročito kada govorimo o periodu postezone, a očekujemo da će se taj trend zadržati i u narednom periodu. U toku su intenzivne pripreme za narednu godinu, kao i izrada predloga plana letjenja, flote i linija ka kojima ćemo saobraćati“, poručuju iz kompanije Air Montenegro.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve