Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Air Montenegro: Saobraćaj normalizovan, treći avion ponovo operativan

Podsjećaju da je zbog tehničke neispravnosti aviona iznajmljenog od hrvatske kompanije Trade Air, prethodna četiri dana došlo do promjena u planu saobraćaja, kao i kašnjenja pojedinih letova

Treći avion, Airbus A320 ponovo je operativan i saobraćaj će od danas biti normalizovan, saopšteno je iz avio kompanije Air Montenegro.

Podsjećaju da je zbog tehničke neispravnosti aviona iznajmljenog od hrvatske kompanije Trade Air, prethodna četiri dana došlo do promjena u planu saobraćaja, kao i kašnjenja pojedinih letova.

“Air Montenegro je sve svoje raspoložive kapacitete usmjerio na organizovanje i realizaciju saobraćaja, sa ciljem da putnici dođu do željene destinacije u najpribližnije vrijeme planiranom, poštujući prije svega bezbjednost i sigurnost putnika. Brza reakcija tima nacionalne avio-kompanije je za određen broj letova našla i alternativna rješenja u vidu prevoza do drugog aerodoroma ili prevoz drugom avio-kompaniom, dok je značajan broj letova organizovan po planu i bez kašnjenja”, istakli su u saopštenju.

Prema njihovim riječima, ovakve i slične situacije su uobičajene u avijaciji i svjedoci smo da je, naročito tokom ove godine, “veliki broj avio-kompanija otkazao na hiljade letova širom Evrope”.

Air Montenegro je, kažu, ipak učinio sve da se letovi realizuju, imajući u vidu da, dodaju, svako pomjeranje leta može uticati na planove putnika, “u čemu je imao i veliku podršku partnera i operativnih službi”.

“Zahvaljujemo se svim putnicima na razumijevanju i kooperativnosti, a kroz kontinuirane aktivnosti u narednom periodu ćemo nastojati da dodatno unaprijedimo sistem podrške”, zaključuju iz avio kompanije Air Montenegro.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve