Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

Air Montenegro ponovo pokreće linije ka Cirihu i Kopenhagenu

Kako su najavili, letovi iz Podgorice ka Cirihu u aprilu mjesecu će biti dva, a od maja do kraja oktobra tri puta puta sedmično, dok su ka Kopenhagenu tokom ljetnje sezone planirana dva nedeljna leta

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro ponovo uvodi linije ka Cirihu i Kopenhagenu, saopšteno je iz te kompanije.

Kako su najavili, letovi iz Podgorice ka Cirihu u aprilu mjesecu će biti dva, a od maja do kraja oktobra tri puta puta sedmično, dok su ka Kopenhagenu tokom ljetnje sezone planirana dva nedeljna leta.

„Uvođenjem dodatnih letova prije početka ljetnje sezone i širenjem mreže u narednoj godini, nastavljamo da povezujemo Crnu Goru sa važnim i emitivnim tržištima. Linija ka Kopenhagenu značajna je i zbog brojne crnogorske dijaspore, kojoj je važna direktna avio-povezanost, a u godini za nama i linija za Cirih se pokazala kao vrlo perspektivna zbog čega ćemo nastaviti da razvijamo njen turistički potencijal. Dužim peridom saobraćaja na pojedinim linijama nastojaćemo da održimo redovne letove i van glavne sezone“, saopšteno je iz kompanije.

Iz Air Montenegra su kazali da, uz planirano proširenje flote, nacionalni avio-prevoznik će u 2023. pokrenuti još novih ruta i povećati broj letova na postojećim.

“Pored Kopenhagena i Ciriha, iz kompanije su za ljetnju sezonu već najavili letove ka: Beogradu, Ljubljani, Banjaluci, Parizu, Pragu, Brnu i Bratislavi, dok se uskoro očekuje red letjenja i za ostale destinacije”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve