Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Air Montenegro: Letovi otkazani zbog tehničkih problema i nepovoljnih vremenskih uslova

Oni su uputili izvinjenje svim putnicima zbog neprijatnosti i zahvalili na razumijevanju.

Iz crnogorske nacionalne aviokompanije Air Montenegro saopštili su da je uslijed određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteo uslova, procjena kapetana i tehničke službe Air Montenegra bila da se letovi na relaciji Tivat – Beograd i na relaciji Beograd – Podgorica otkažu. Uz to navode da je svim putnicima na pomenutim letovima obezbjeđen hotelski smještaj, kao i da će se potruditi da oni danas stignu na svoje destinacije.

Oni su poručili da u avio industriji nije neuobičajena pojava da se letovi otkažu ili odlože zbog veoma strogih sigurnosnih procedura koje Air Montenegro veoma poštuje, jer im je, kako kažu, sigurnost putnika na prvom mjestu.

-Iz kompanije je brzo reagovano i svim putnicima na pomenutim letovima je obezbjeđen hotelski smještaj, što je i određeni broj putnika iskoristio. Takođe, jutros je dio putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija – Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku današnjeg dana- poručili su iz Air Montenegra.

Oni su uputili izvinjenje svim putnicima zbog neprijatnosti i zahvalili na razumijevanju.

-Iza nas je za veoma kratak period ostvareno 300 uspješnih letova na vrijeme i po tačno definisanom rasporedu. Ujedno, u pitanju je period intenzivnih letova zbog turističke sezone pa je potražnja i popunjenost letova značajno visoka. Radimo na što bržem iznalaženju najboljeg mogućeg rješenja kako bi se saobraćaj do kraja dana normalizovao, a putnici stigli na destinacije tokom dana- kazali su iz Air Montenegra uz ocjenu da je ova situacija pokazala da je ta kompanija dorasla svakom izazovu, naročito vodeći računa o bezbjednosti putnika, čak i u slučajevima loših meteo uslova i povećanog rizika za generalne letove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Air Montenegro: Letovi otkazani zbog tehničkih problema i nepovoljnih vremenskih uslova – CG Vijesti
18.07.2021-14:33 14:33

[…] Aktuelno […]