Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Accor otvara luksuzni hotel u Crnoj Gori i dovodi Swissôtel u planine

Swissôtel Resort Kolašin biće dio popularnog K16 Resorta - skijaške destinacije u Crnoj Gori. Sa dodatnim ski stazama i žičarama, turistički kompleks će staviti Kolašin na evropsku mapu zimskih sportova. Sadržaće 10 objekata i 28 individualnih planinskih vila. Otvaranje je planirano za novembar 2022. godine, a investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 doo.

Accor, vodeća svjetska ugostiteljska grupa, širi portfolio premijum brendova na jugoistoku Evrope. Grupa je potpisala ugovor za novi hotel u Crnoj Gori. Kondo kompleks sa četiri zvjezdice Swissôtel Kolašin smješten u veličanstvenom planinskom masivu Bjelasice biće savršeno odredište za ljubitelje zimskih sportova. Hotel će, kako se navodi na zvaničnoj stranici Accor grupe, prve goste primiti do kraja 2022. godine.

Swissôtel u Crnoj Gori nalaziće se u turističkom kompleksu K16 u Kolašinu. Novoizgrađeni objekat će ponuditi 116 modernih, izvanrednih i udobnih soba koje pružaju istinski zadivljujući doživljaj. Gosti će moći da uživaju ​​u sofisticiranom restoranu, aperitiv baru, spa centru, poslovnim prostorima i prostoriji za skijanje. Smješten na 1600 metara nadmorske visine, pored ski staze, Swissôtel Resort Kolašin savršeno će se uklopiti u spektakularni pejzaž.

Dizajn hotela potpuno se integriše u prirodni ambijent osiguravajući luksuznu atmosferu i esenciju prirodne vitalnosti Swissotela. Investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 doo.

– Jugoistočna Evropa puna je skrivenih turističkih dragulja i prirodnih bogatstava koja s ponosom pomažemo otkriti međunarodnim turistima iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovom velikom partnerstvu, sa zadovoljstvom donosimo naš vrhunski brand Swissôtel na bajkovitu destinaciju u Crnoj Gori. Swissôtel Resort Kolašin pružiće gostima zaista vrhunsko iskustvo zahvaljujući svojoj lokaciji, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju. Planine će definisati iskustvo hotela i njegov dizajn, omogućavajući gostima da prigrle prirodnu vitalnost Swissotela – kaže Dilek Sezer, direktor razvoja Accor-a za jugoistočnu Evropu.

Swissôtel Resort Kolašin biće dio popularnog K16 Resorta – skijaške destinacije u Crnoj Gori. Zimski centar se takođe razvija u saradnji sa Vladom. Sa dodatnim ski stazama i žičarama, turistički kompleks će staviti Kolašin na evropsku mapu zimskih sportova. Turistički kompleks K16 sadržaće 10 objekata i 28 individualnih luksuznih planinskih vila. Otvaranje hotela planirano je za novembar 2022.

– Odabir Accor-a za našeg partnera nije uopšte bio pod znakom pitanja s naše strane. Ponosni smo na saradnju sa svjetskim liderom ugostiteljstva kako bismo pozvali više gostiju iz cijelog svijeta da otkriju Crnu Goru u njenom punom sjaju. Naš cilj je izgraditi luksuzni hotel s posebnom pažnjom prema lokalnoj arhitekturi i ambijentu kako bi se naši gosti osjećali opušteno i ugodno – dodaje Sonja Bečanović, PR menadžer kompanije Ski Resort Kolašin 1600 doo.

Kolašin, grad okružen planinama na sjeveru Crne Gore koji se nalazi na nadmorskoj visini od 954m, zadivljujuća je destinacija kako zimi tako i ljeti. Zbog nadmorske visine i povoljne klime Kolašin se smatra prirodnom vazdušnom banjom. Posebna atrakcija za turiste je Biogradsko jezero koje se nalazi u Nacionalnom parku Biogradska Gora, jednoj od najočuvanijih prašuma u Evropi. Biogradsko jezero nalazi se na 1.094m nadmorske visine i okruženo je pješačkim stazama i planinarskim rutama.

Swissôtel Hotels & Resorts nudi savremene hotele prožete svježinom i vitalnošću alpske energije, ukorijenjene u tradiciji švajcarskog gostoprimstva. Poštovan zbog svog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i svjesnog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mir u istraživanju svijeta, otkrivanju istinskih životnih vrijednosti i  mogućnosti za „dobro življenje“. Swissôtel poziva putnike da se osjećaju dobrodošli u više od 4.500 hotela, odmarališta i rezidencija, zajedno s oko 10.000 najboljih privatnih kuća širom svijeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rukfaš
22.09.2021-08:56 08:56

Samo vi sanjajte…. prva demokratska vlast će se pobrinuti da investitori odu okle su došli.