Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Unaprijediti Crnu Goru kao avio destinaciju

Na sastanku su razmatrane mogućnosti koje se tiču interesovanja stranih investitora za našu državu, konstatujući da je zajednički cilj raditi na poboljšanju ukupne infrastrukure i boljem pristupu našoj državi kroz avio saobraćaj

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović organizovao je danas sastanak na temu unapređenja Crne Gore kao avio destinacije, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Sastanku su prisustvovali Zoran Radunović, državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Branko Krvavac, državni sekretar u Ministarstvu finansija, Predrag Todorović, izvršni direktor Air Montenegro, Goran Jandreoski, izvršni direktor Aerodromi Crne Gore, Petar Radulović, zamjenik izvršnog direktora Aerodromi Crne Gore.

Na sastanku su razmatrane mogućnosti koje se tiču interesovanja stranih investitora za našu državu, konstatujući da je zajednički cilj raditi na poboljšanju ukupne infrastrukure i boljem pristupu našoj državi kroz avio saobraćaj.

“Govoreći o protekloj turističkoj sezoni kao veoma uspješnoj, sagovornici su istakli zadovoljstvo urađenim kroz kratak vremenski okvir, konstatujući da su pripreme za narednu turističku sezonu već počele”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
30.09.2021-08:42 08:42

E kako se Albanski Cetnik “razumuije u ekonomiju”ka magarac u kompjuter. Cuti budalo,zavsio si fakultet politickih nauka i doktorirao u jednom malom gradicu u BiH( ala Leposavic)na granici Srbija-Kosovo i u sve i svasta “se razumijes”izdajnice Crne Gore,ajde ceka te mentor Vucic i majka Srbija.