Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

X počinje da naplaćuje

Emitovanje sadržaja uživo uskoro će biti moguće samo uz pretplatu na X-u, što ga čini jedinom društvenom mrežom koja naplaćuje tu funkcije

Dok je emitovanje sadržaja uživo besplatno na svim popularnim društvenim mrežama, X je odlučio da će početi da ga naplaćuje.

Emitovanje sadržaja uživo uskoro će biti moguće samo uz pretplatu na X-u, što ga čini jedinom društvenom mrežom koja naplaćuje tu funkcije. Radi se o mogućnosti koja je već godinama besplatna na Facebooku, Instagramu, YouTubeu, Twitchu i TikToku.

“Uskoro, samo će Premium pretplatnici moći da strimuju sadržaj uživo na X-u. Za nastavak korišćenja te funkcije, nadogradite svoj nalog na Premium”, objavili su iz X-a i prizvali veliki broj komentara nezadovoljnih korisnika.

Iz X-a nijesu dali objašnjenje za ovu promjenu. Društvena mreža je i u prošlosti koristila dodatne funkcije, poput uređivanja objava, pisanja dužih tekstova i feedova bez oglasa, kako bi privukla korisnike na svoje pretplatničke pakete.

Ali, do sada nijesu premještali postojeće, besplatne i široko dostupno funkcije u svoj pretplatnički paket, što bi moglo nagovijestiti da će uskoro biti sve više takvih slučajeva.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve