Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

WhatApp radi na novoj funkciji ”audio chats” na Androidu

Nova ikona talasastog oblika biće dodata u zaglavlje četa, omogućavajući korisnicima da započnu audio čet, plus korisnici će vidjeti crveno dugme za završetak tekućih poziva

WhatApp navodno radi na novoj funkciji pod nazivom „audio chat“, koja će biti dostupna u razgovorima u budućem ažuriranju aplikacije za Android.

Nova talasasta ikona biće dodata u zaglavlje četa

Nova ikona talasastog oblika biće dodata u zaglavlje četa, omogućavajući korisnicima da započnu audio čet, plus korisnici će vidjeti crveno dugme za završetak tekućih poziva.

Pošto nova ikona označava potencijal za audio vizuelizaciju u realnom vremenu, izvještaj navodi da je vjerovatno da bi prostor iznad zaglavlja četa mogao biti rezervisan za prikazivanje audio talasa.

U izvještaju se navodi da nema mnogo dostupnih informacija o tome kako će ova funkcija funkcionisati jer je još uvijek u razvoju.

U međuvremenu, Meta je predstavila novu WhatApp aplikaciju za Windows koja se brže učitava i ima interfejs sličan mobilnoj verziji aplikacije.

Korisnici sada mogu da organizuju grupne video pozive sa do osam ljudi i audio pozive sa do 32 osobe.

Tehnološki gigant je takođe napravio poboljšanja, uključujući brže povezivanje uređaja i bolju sinhronizaciju između uređaja, kao i nove funkcije kao što su pregledi linkova i stikeri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve