Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

Vivaldi web browser nastavlja da dodaje svaku funkciju, ikada

Sada, u Vivaldiju 5.5, stiže osnovni stub svakog organizacionog napora: taskovi

Unaprjedujući svoje neizrečene, ali veoma očigledne ambicije da u sebi replikuje apsolutno sve što postoji, najnovija verzija Vivaldi web browsera dolazi sa novom funkcijom produktivnosti.

Nove funkcije za bolju produktivnost

Vivaldi već nudi mnogo, sa integrisanim vođenjem bilješki, emailom, kalendarom i RSS čitačem, alarmom, prevodilačkim servisom, arkadama i integracijom Razer Chroma svijetla, da spomenemo samo neke. Sada, u Vivaldiju 5.5, stiže osnovni stub svakog organizacionog napora: taskovi. Task panelu se pristupa sa bočne trake, a on vam omogućava da kreirate i upravljate osnovnom listom obaveza, tamo gdje ste. Zadaci mogu biti sažeti ili komplikovani koliko želite, jer je jedino obavezno polje naslov. Ali takođe možete da dodate rokove, događaje koji se ponavljaju, lokaciju, opise, URL adrese i podsjetnike za raspored.

Ako takođe koristite Vivaldijevu kalendarsku funkciju, možete da vidite zadatke sa rokovima u kalendaru u aplikaciji (pored panela zadataka). Zadaci bez roka su navedeni u prikazu „dnevnog reda“. Kada završite sa zadatkom, označite ga i on će nestati iz vida (postoji opcija da vidite završene zadatke, tako da nisu stvarno nestali). Podrazumijevano nećete videti Task ikonu na bočnoj traci. Morate da imate omogućeno “fully loaded” korisnički interfejs (u suštini, funkcija pošte i kalendara je omogućena u podešavanjima) i onda će se pojaviti.

Ostale promjene u Vivaldiju 5.5 uključuju podršku za funkciju snimanja u operativnom sistemu Windovs 11 i bržu logiku polja adrese tako da browser može da drži korak sa onima koji brzo kucaju. Vivaldijev ugrađeni čitač pošte, kalendara i RSS-a omogućavaju jednostavniju ugradnju (tj. lakše podešavanje) i druga druga poboljšanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve