Srijeda, 24 Jula, 2024
Rubrika:

Valve objavio listu najpopularnijih igara na Steam Deck-u

Ove tabele mogu igrati veliku ulogu u otkrivanju igara na platformi, pa je vrijedno napomenuti da ulazak na listu nije samo pitanje broja igrača

Valve je dodao novu tabelu u svoj repertoar javno dostupnih podataka: listu od 100 najigranijih naslova na Steam Deck-u. Informacije se mogu sortirati prema protekloj nedjelji, mjesecu ili godini, i ažuriraće se svakodnevno.

Ove tabele mogu igrati veliku ulogu u otkrivanju igara na platformi, pa je vrijedno napomenuti da ulazak na listu nije samo pitanje broja igrača. Lawrence Yang iz Valve-a je za The Verge rekao više o procesu. “Metrički podatak koji koristimo za određivanje najigranijih igara je kombinacija jedinstvenih korisnika i interesovanja,” rekao je Yang. “Hades 2 je izašao tek prije mjesec dana, ali toliko mnogo igrača na Steam Deck-u ga ima kao jednu od najigranijih igara za cijelu godinu, da je skočio na rang listi.”

Na lansiranju tabele, Elden Ring drži prvo mjesto nakon nedavnog izdanja Shadow of the Erdtree (i naknadnog patch-a). Omiljena indie igra Stardew Valley je trenutno na drugom mjestu, a popularna kartaška igra Balatro je na trećem. Obje igre, Hades 2 i Hades, našle su se u prvih deset. Ima i iznenađujućih igara, kao što su Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX na petom mjestu i Fallout 4 na šestom. Ako želite da dodate nešto sa tabele Steam Deck-a u svoju biblioteku, sada je prilika da napunite svoju listu igara koje ćete igrati po povoljnim cijenama sa aktuelnom Steam Summer Sale rasprodajom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve