Uskoro stiže redizajnirani i brži Twitter sajt

Pored olakšavanja praćenja razgovora, Twitter ističe da je cilj sa ovim ažuriranim izgledom da se omogući konstantnije iskustvo u poređenju sa onim što se koristi na mobilnim uređajima

Nakon dugog perioda razvoja, novi Twitter.com sajt počinje da pristiže korisnicima. Mjesecima nakon što ga je najavljivao, Twitter je sada objavio da omogućava novi sajt globalno, a korisnicima će pružiti iskustvo sa bržim i lakšim pregledom sadržaja i više opcija za prilagođavanje.

Twitter

Pored olakšavanja praćenja razgovora, Twitter ističe da je cilj sa ovim ažuriranim izgledom da se omogući konstantnije iskustvo u poređenju sa onim što se koristi na mobilnim uređajima. Stoga će nadogradnja omogućiti lakši pristup funkcijama kao što su Explore, Bookmarks, Lists, Direct Messages i korisnikov profil, prenosi Benchmark.

Twitter takođe zna da postoje korisnici sa više naloga, pa je omogućio lako prebacivanje između naloga prekonavigacije sa strane. Dodate su i nove Dim i Lights Out tamne teme, zajedno sa opcijama boja kako bi se personalizovali profili.

Komentari

avatar