Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Uskoro ćete moći da strimujete zvuk svog Android telefona na Windows 11

Microsoft radi na novom ažuriranju za aplikaciju ''Phone Link'' koja bi vam omogućila da dijelite zvuk telefona sa desktopom

Aplikacija Phone Link za Windows 11 (prvobitno nazvana Your Phone) je rebrendirana ranije ove godine i osvježena novim redizajnom koji je usklađuje sa ažuriranim korisničkim interfejsom Windows 11.

Phone Link je već bio koristan alat za Windows i zaista radi sve dok imate Samsung telefon. Možete da povežete svoj Android telefon sa radnom površinom i sinhronizujete svoja obavještenja, poruke, kontakte i aplikacije (ako imate Samsung telefon). Naravno, funkcije Phone Link-a su već više nego dovoljne za sinhronizaciju vaših uređaja u realnom vremenu, ali još uvijek postoji mnogo mogućnosti za poboljšanje aplikacije za korisnike koji nijesu Samsung.

Srećom, Microsoft radi na novom ažuriranju za aplikaciju „Phone Link“ koja bi vam omogućila da dijelite zvuk telefona sa desktopom. Funkcija se zove “Stream audio to your PC” i omogućava vam da čujete i vidite stvari koje se dijele sa vašeg telefona na računaru. Na neki način, sada je sličan Spotify-ovom Connect-u. Funkciji se može pristupiti iznad oblasti za obavještenja u aplikaciji Phone Link. Čini se da se pokreće odabranim korisnicima i čini se da trenutno ne funkcioniše.

Microsoft radi na još jednoj novoj funkcionalnosti za aplikaciju Phone Link – „Continuity Browser History“.

Kao što naziv kaže, ovo omogućava korisnicima Samsung-a da lako dijele svoju istoriju pregledanja sa desktopom ili obrnuto, koristeći Phone Link i Samsung-ov podrazumijevani internet browser. Nažalost, Continuity Browser History je još jedna ekskluzivna funkcija kompanije Samsung za aplikaciju Phone Link. Međutim, oni koji nijesu Samsung korisnici uvijek mogu da se oslone na ugrađeni Microsoft Edge „Continue browsing experience“.

Šta dolazi pored Windows 11 aplikacija – Screen Recorder

Pored poboljšanja postojećih aplikacija kao što je Phone Link, Microsoft takođe radi na ugrađenom Screen Recorder-u za Windows 11. Snipping Tool u operativnom sistemu Windows 11 uskoro se ažurira sa snimačem ekrana i svakako je dobrodošao dodatak jer Windows nema jednostavan način da snimi vaš ekran, osim ako nijeste voljni da koristite Xbox Game Bar za snimanje određenih aktivnosti. Microsoft nije mnogo pričao o predstojećem snimaču ekrana, ali izgleda da bi se ova funkcija mogla pojaviti u Snipping Tool kasnije ove godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve