Twitter je objavio da planira da korisnicima omogući da prate određene teme isto kao što prate druge korisnike, te da postove koji su u vezi sa onim što ih zanima vide na svojoj početnoj stranici. Kada opcija postane funkcionalna zainteresovani će moći da prate sportske timove, poznate ličnosti, televizijske emisije, a tako što će im biti ponuđeni tvitovi o temama koje su izabrali, prenosi PC Press.

Logo Twitter-a na pametnom telefonu (Foto: Omar Marques/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Nova opcija predstavlja najnoviji potez kompanije koji bi korisnicima trebalo da omogući da lakše dođu do kvalitetnijih sadržaja, čak u slučajevima kada nijesu sigurni koje bi naloge trebalo da prate. Funkcija bi najviše mogla da koristi onima koji se tek pridružuju platformi, a koji se još uvijek ne snalaze dobro u potrazi za željenim temama. Biranje tema koje se prate ipak neće pokrivati apsolutno sve oblasti, a kako napadači ne bi mogli da, na primjer, zloupotrebe to što su svi tvitovi o nekoj osjetljivoj temi sakupljeni na jednom mjestu.

U kompaniji vjeruju da će Twitter na ovaj način postati još moćnija platforma koja će korisnicima moći da preciznije nudi ono što im je važno, a radi se i na opciji za pretraživanje privatnih poruka, opciji za aranžiranje fotografija nakon što se objave u postu, te podršci za Apple Live Photos.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve