Utorak, 6 Decembra, 2022
Rubrika:

Twitter Explore tab će početi sa skrivanjem blokiranih profila

Ovakva promjena bi korisnicima trebala da pruži veću kontrolu nad onim što vide na platformi. Takođe može pomoći ljudima da izbjegnu spojlere ako mutiraju naziv emisije ili igre

Twitter navodi da čini sve kako više ne biste vidjeli naloge koje ste isključili ili blokirali, kao i sve ugašene ključne riječi. Platforma radi na ažuriranjima koje sakrivaju te ključne riječi i naloge u više oblasti.

Twitter pruža korisnicima veću kontrolu nad njihovim sadržajem

Na webu i u iOS i Android aplikacijama više ne biste trebali da vidite događaje sa isključenih i blokiranih naloga. Blokirani sadržaji ne bi trebalo da se pojavljuju ni u mejlovima sa platforme ili obavještenjima zasnovanim na događajima. Ovakva promjena bi korisnicima trebala da pruži veću kontrolu nad onim što vide na platformi. Takođe može pomoći ljudima da izbjegnu spojlere ako mutiraju naziv emisije ili igre.

Stiče se utisak da Twitter traži više načina da izbriše tvitove sa prigušenih i blokiranih naloga i ključnih riječi. Twitter je testirao ili uveo druge funkcije kako bi spriječio uznemiravanje posljednjih mjeseci. Eksperimentisao je sa Bezbjednosnim režimom koji automatski i privremeno blokira naloge koji imaju neprimjeren sadržaj. U oktobru je dodao način za uklanjanje neželjenog pratioca bez prethodnog blokiranja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve