Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Twitter Blue pretplata je sada dostupna svima

Twitter je potvrdio da je Blue pretplata sada dostupna svim korisnicima globalno. Po cijeni od osam dolara mjesečno (11 dolara ukoliko ste na iOS apliakciji), dobijate specijalnu plavu kavčicu i benefite kao što je objava tvitova sa 4000 karaktera, više rangiranje u odgovorima, izmena objava (edit) i drugo

Korisnici više ne moraju da razmišljaju o tome da li je Twitter Blue pretplata dostupna u njihovoj zemlji.

Twitter je potvrdio da je Blue pretplata sada dostupna svim korisnicima globalno. Po cijeni od osam dolara mjesečno (11 dolara ukoliko ste na iOS apliakciji), dobijate specijalnu plavu kavčicu i benefite kao što je objava tvitova sa 4000 karaktera, više rangiranje u odgovorima, izmena objava (edit) i drugo.

Poslovni korisnici i firme, s druge strane, dobijaju sivu kvačicu, za koju je Twitter počeo da prima prijave. Na ovaj način će biti verifikovani zvaničnici u vladama, organizacije i druge institucije.

Novi Twitter Blue je objavljen u novembru, ali je ubrzo naišao na probleme. Kvačica je izgledala isto bilo da ste platili za nju ili ste verifikovan korisnik od ranije, ljudi su brzo počeli da koriste svoje članstvo za imitiranje drugih i slično.

Twitter je nakon toga blokirao mogućnost da se novi nalozi prijavljuju za Blue, a u decembru je morao da ponovo objavi ovaj nivo pretplate, zajedno sa zlatnim i sivim kvačicama.

Ilon Mask, Izvršni direktor Twittera, je istakao namjeru da polovina zarade Twittera dolazi od pretplate, što zahtijeva veću publiku i veći broj onih koji plaćaju pretplatu.

Sada kada je Twitter Blue dostupan širom svijeta, ostaje da se vidi da li postoji dovoljan broj onih koji smatraju da su dodatne funkcije koje Blue nudi vrijedne pretplate na servis.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve