Subota, 25 Septembra, 2021
Rubrika:

TM Roh najavio: Otvoriće se novo poglavlje inovacija pametnih telefona

TM Roh takođe ističe saradnju sa liderima u industriji kao što su Google i Microsoft, koja je rezultirala tehnologijom koja je sigurna i prilagođena današnjoj ubrzanoj svakodnevnici. „Kontinuirano zajednički razvijamo najsavremenija sigurnosna rješenja u saradnji s ključnim partnerima kako bismo zaštitili uređaje i privatnost svakog našeg korisnika. Tako će se svim aplikacijama i podacima upravljati potpuno bezbjedno“, rekao je TM Roh.

TM Roh, predsjednik i načelnik sektora za mobilne komunikacije, Samsung Electronics, u svom najnovijem obraćanju javnosti najavio je šta se može očekivati za predstojeći Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold, koji će se održati 11. avgusta u 16:00 sati preko zvaničnog YouTube kanala kompanije, kao i službene web stranice. TM Roh se osvrnuo na prethodnu godinu, navodeći kako je kompanija razvila svoju Galaxy Z seriju pametnih telefona, koja će preoblikovati sam doživljaj pametnog telefona i donijeti potpuno novo korisničko iskustvo.

Takođe, naveo je kako Samsung nastavlja da se fokusira na epsko iskustvo kamere, vrhunske tehnologije, dugotrajnu bateriju i snažnu zaštitu.

„Dok istražujemo sve načine kako da korisnicima pružimo samo ono najbolje, često se u tome nađemo i na nepoznatom terenu. Kada smo lansirali Galaxy Fold seriju pametnih telefona, stvorili smo potpuno novu kategoriju uređaja, ali tu nismo stali. Brojne inovacije pružili smo i s Galaxy Z Fold2 i Galaxy Z Flip pametnim telefonima, gdje smo spojili vrhunsko preklopno iskustvo pametnih telefona zajedno s mogućnostima koje korisnici poznaju i vole“, napisao je TM Roh, naglasivši ujedno i svoje uzbuđenje zbog nadolazeće treće generacije pametnih telefona i sjajnih mogućnosti za multitasking i veću izdržljivost koju će oni omogućiti.

TM Roh takođe ističe saradnju sa liderima u industriji kao što su Google i Microsoft, koja je rezultirala tehnologijom koja je sigurna i prilagođena današnjoj ubrzanoj svakodnevnici. „Kontinuirano zajednički razvijamo najsavremenija sigurnosna rješenja u saradnji s ključnim partnerima kako bismo zaštitili uređaje i privatnost svakog našeg korisnika. Tako će se svim aplikacijama i podacima upravljati potpuno bezbjedno“, rekao je TM Roh.

Novo poglavlje inovacija je počelo
U obraćanju javnosti, TM Roh najavio je neke detalje koje možemo očekivati s novim uređajima za ovaj Unpacked: „Galaxy Z Fold kombinuje sve što volimo kod pametnih telefona i tableta. Ovi uređaji donose potpuno nov način rada, povezivanja i stvaranja sadržaja. S druge strane, Z Flip donosi estetsku privlačnost čiji se dizajn sastoji od izdržljivih, novih materijala. Zato ćemo na Unpacked virtualnom događaju predstaviti neka nova iznenađenja za ove pametne telefone, uključujući S Pen olovku specijalno dizajniranu za preklopne uređaje.“

Ono što je takođe zanimljivo i što je bitno naglasiti u vezi sa Galaxy Note serijom, je da umjesto za ovo doba godine uobičajenog predstavljanja Galaxy Note pametnih telefona, novi uređaji uključivaće i neke od omiljenih karakteristika Note pametnih telefona.

Da li je „dobro“ dovoljno dobro?
U skladu sa Galaxy Unpacked 2021 – Get Ready to Unfold virtualnom događaju, Samsung je pokrenuo i posebnu kampanju digitalnog OOH oglašavanja čiji je motiv slogan „Da li je „dobro“ dovoljno dobro?“. Kampanja služi da ohrabri korisnike da razmotre jesu li zaista zadovoljni svojim trenutnim pametnim telefonima, a upravo bi Unpacked 11. avgusta mogao dati najbolji odgovor na ovo pitanje.

Samsung Galaxy Unpacked 2021: Get Rady to Unfold korisnici mogu pratiti virtuelno preko Samsung YouTube kanala 11. avgusta 2021. u 16:00 sati na linku www.youtube.com/samsung, kao i službene web stranice www.samsung.com.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svijet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svijetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rješenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vijesti, molimo vas da posjetite stranicu Samsung Newsroom na https://news.samsung.com/global/.

Najnovije

Čistka kakva nije bila ni devedesetih

Četrdesetak dana nakon izbora novog generalnog direktora RTCG Borisa Raonića i nepunih mjesec od izbora Marije Tomašević za direktorku Televizije Crne Gore, u talasu...

Mrvaljević: Postupanje policije dovelo nas je na ivicu tragedije

Samo je prisebnost građana sačuvala mir na Cetinju i u Crnoj Gori. Doprinos vrha izvršne vlasti i dijela političkih aktera aktuelne većine je bio...

Naredna vlada isplatiće osam miliona eura IRF-u

Naredna vlada Crne Gore imaće zadatak da od 1. januara 2025. godine iz budžeta deset godina zaredom izdvaja po 800.000 eura kako bi isplatila...

ŠĆEKIĆU FOND PO SVAKU CIJENU Da li su jedan čovjek i partijsko obećanje važniji...

Nakon što je drugi put od strane Upravnog odbora Fonda za zdravstveno osiguranje izabran za vršioca dužnosti direktora dok se ne okonča javni konkurs...

ŠEST GODINA OD OKRETANJA PRASETA NA RAŽNJU ISPRED SKUPŠTINE Šatorsko naselje izvor kadrova nove...

U ponedjeljak, 27. septembra, biće punih šest godina od kako je Demokratski front ”otvorio” šatorsko naselje ispred Skupštine Crne Gore, kao vid protesta protiv...

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve