Uvođenje dva nova moda posledica je teženje za većim povezivanjem korisnika Facebooka sa njihovim prijateljima koji preferiraju Instagram.

Foto: Facebook

Prateći nedavni redizajn Facebooka, i popularna čet aplikacija Messenger je, sa poslednjim ažuriranjem, dobila novi izgled i nekoliko novih unapređenja.

Aplikacija je, za početak, dobila redizajnirani logo, nove pozadinske čet teme, kao i dva nova načina rada, selfi stikers (selfie stickers) i veniš (vanish) mod.

Uvođenje dva nova moda posljedica je teženje za većim povezivanjem korisnika Facebooka sa njihovim prijateljima koji preferiraju Instagram.

Foto: Facebook

Nova ikonica je od “čisto” plave postala plavo-ružičasta, sa prelazom boja u stilu Instagrama, što bi trebalo da ukaže na to da povezivanjem aplikacija sama komunikacija postaje dinamičnija i zabavnija.

Mogućnost mijenjanja tema u pozadini četa korisnicma daje veću mogućnost personalizacije, “selfie stickers” omogućava dodavanje ikonica na fotografije, a “vanish mode” brisanje prepiski, piše The Verge.

Očekuje se da će mogućnost komunikacije sa korisnicima Instagrama, iz same aplikacije, postati dostupna uskoro, ali u početku samo za korisnike iz Sjeverne Amerike.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve