Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Stižu novi planovi za Google Workspace

Prostor za skladištenje se povećava sa 15 GB na 1 TB bez dodatnih troškova

Uskoro mnogo više prostora za skladištenje u Gmail-u i na Google Drive-u.

Oni koji koriste uslugu Google Workspace kao što su individualni korisnici ili preduzetnici, uskoro će dobiti značajnu nadogradnju prostora za skladištenje. Prostor za skladištenje se povećava sa 15 GB na 1 TB bez dodatnih troškova. Većina individualnih korisnika Workspace-a više neće morati da brine o tome da li će ostati bez memorijskog prostora u Gmail-u i na Google Drive-u.

Do sada, Google je nudio individualnim korisnicima Workspace-a istu količinu prostora koja se dobija sa besplatnim Gmail nalogom. Da bi se povećao taj kapacitet, korisnici su kupovali još memorijskog prostora preko Google One-a. Google navodi da će se korisnicima automatski nadograditi memorijski prostor.

Takođe, stižu nove opcija za one koji šalju e-poštu većem broju ljudi preko režima višestrukog slanja. Korišćenje oznaka za spajanje pošte, kao što je @firstname, i personalizacija ciljane e-pošte.

Google proširuje svoj individualni plan Workspace-a na Filipine, Vijetnam, Indoneziju, Maleziju, Tajvan, Tajland, Holandiju, Portugal, Belgiju, Finsku, Grčku i Argentinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve