Partisans 1941 strategija je u realnom vremenu koja pokušava sagledati događanja s početka Drugog svjetskog rata na malo drugačiji način, baveći se teškim svakodnevnim životom ruskih partizana, ali u njoj ima i akcije.

Ako ste oduvijek željeli voditi partizane, uskoro ćete dobiti priliku, i to u nadolazećoj igri moskovskog Alter Gamesa. Neće to biti klasično napucavanje, a kako navode developeri, ni istorijska simulacija. Najavljuju složenu taktičku igru u kojoj će vas do pobjede voditi informacije, strpljenje i oprez.

Kao zapovjednik vodit ćete više od deset partizana od kojih svaki ima jedinstvenu priču. Neki će biti obučeni vojnici, a neki obični civili. Na vama je da ih provedete kroz neprijateljske redove. Igra će uključivati nekoliko modova. Zasad je potvrđena samo za PC platformu, ali datum izlaska još nije poznat.

Drugi svjetski rat tema je brojnih igara, prvenstveno pucačina iz prvog lica, a neke igre izazvale su i kontroverze. Tako su neki morali iz svojih igara micati nacističke simbole kako bi mogli igru plasirati na određeno tržište. Njemačka je prošle godine ipak maknula potpunu zabranu prikaza nacističkih simbola u videoigrama. Međutim, nijednoj od tih igara u fokusu nijesu bili partizani, iako su u njima bili prikazani kao vojnici različitih vojnih sila.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve