Samsung je ove godine već osvježio obe linije svojih flagship telefona, ali prema nedavnim izvještajima, kompanija još uvijek nije završila sa predstavljanjem novih modela. Pojavile su se informacije da kompanija planira da do kraja ove godine lansira još tri nova modela telefona. Ako su one tačne, uskoro ćemo imati priliku da vidimo Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite i Galaxy A51.

Foto: Zach Epstein/BGR

S obzirom da se Galaxy S11 očekuje tokom proljeća, decembar je dobar mjesec za predstavljanje novih, jeftinijih modela. Uostalom, očekuje se da će tokom praznične sezone biti povećana i tražnja za telefonima.

Na internetu mogu da se pronađe veliki broj različitih specifikacija za pomenute telefone. Na primjer, za S10 Lite se očekuje da će imati ekran og 6.7 inča, podršku za 45W brzo punjenje, 8 GB RAM-a, 128 GB prostora za podatke, Snapdragon 855 procesor i trostruku zadnju kameru. Suštinski, bio bi vrlo sličan Galaxy A91 modelu, sa nekim malim izmjenama.

Za Galaxy A51, očekuje se ekran dijagonale 6.5 inča, 4 GB RAM-a, do 128 GB storidž, Exynos 9611 procesor i baterija od 4.000 mAh. Takođe, i ovaj telefon bi trebao da ima trostruku zadnju kameru.

Za sada nema mnogo informacija o Note 10 Lite modelu, što možda ukazuje da on neće biti predstavljen u isto vrijeme kada i prethodna dva modela. Za njega se pretpostavlja da će biti za nijansu veći od S10 Lite modela, kao i da će imati podršku za S Pen.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve