Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Riješen problem snabdijevanja: Na tržištu povećan broj PlayStation 5 konzola

Povećana dostupnost konzola širom svijeta

Uspješne godine su iza kompanije Sony Interactive Entertainment nakon što su ostvarili nevjerovatne rezultate prodajom PlayStation 5 konzola, a s istim planovima ušli su i u 2023. godinu, ali su povećali i dostupnost ovih konzola širom svijeta.

Isabelle Tomatis, potpredsjednica brenda i hardvera SIE je kazala da je PlayStation 5 lansiran prije dvije godine kada su predstavljene neke od igara koje su napravljene za ovu konzolu God Of War Ragnarok, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West i Returnal, koje su pokazale nevjerovatnu kreativnost razvoja gaminga i iskustva koje su korisnici doživjeli igrajući ove naslove na SIE platformama.

“Hvala svim našim fanovima za strpljenje koje ste imali dok smo se borili sa neviđenom potražnjom PlayStation 5 konzola u vremenu globalnih izazova. Sada, ako želite kupiti ovu konzolu, to možete uraditi dosta lakše nego je to bilo ranije, u prodavnicama širom svijeta”, kazala je Tomatis.

Dodala je da korisnici u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Holandiji, Belgiji i Luksemburgu to mogu uraditi i preko oficijelnih kanala, direktno od PlayStationa, kao i ko prodavača širom svijeta.

Na jedinstven način “Live from PS5” predstavili su naslove koji su napravljeni za ovu konzolu u proteklim godinama te tako predstavili nevjerovatnu grafiku, a najavili su i nove naslove kao što su: Assassin's Creed Mirage, Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4: Remake i Street Fighter 6 kao i ekspanzije Destiny 2: Lightfall i Horizon Forbiden West: Burning Shores.

“2023. godina će biti nejverovatna za PS5 igrače”, poručili su iz SIE-a.

IzvorKlix

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve