Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Realme MagDart je prvi magnetni bežični punjač za Android

Prema GSMAreni, Realme predstavlja MagDart bežični punjač koji se magnetno kači na zadnji dio Realme Flash-a telefona da bi ga napunio

Prema GSMAreni, Realme predstavlja MagDart bežični punjač koji se magnetno kači na zadnji dio Realme Flash-a telefona da bi ga napunio.

Bežično punjenje nije baš novo. I pored toga ima ograničenja, jer primjer radi uređaji moraju da budu postavljeni u određene položaje kako bi bežično punjenje bilo uspješno. To nije uvek lako uraditi, svi koji su to koristili znaju to vrlo dobro znaju. Međutim, Apple je prilično elegantno taj problem riješio uvođenjem magneta.

Apple-ova MagSafe tehnologija koristi prilično jake magnete za poravnavanje kalema za punjenje i držanje telefona i punjača na mjestu.

Ovaj sistem je takođe napravio prostor za magentne futrole i dodatne bežične baterije koje se lako zakače za iPhone, a istovremeno ih je lako ukloniti.

Čini se da će i predstojeći Realme Flash imati sličnu karakteristiku sa imenom koje se neće dopasti Apple obožavateljima.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve