Objava Samsung Galaxy Fold fleksibilnog telefona je trebalo da se održi prije nekoliko mjeseci, ali se južnokorejska kompanija odlučila da odloži objavu kako bi redizajnirala uređaj i ispravila nedostatke. Samsung je u međuvremenu potvrdio da će telefon na tržište stići u septembru, ali nije objavljen tačan datum.

Samsung Galaxy Fold

Dobra vijest je da se objava približava, a dokaz ovoga je i pojavljivanje stranice za pre-registraciju u Kini. To znači da korisnici, koji su zainteresovani za kupovinu telefona, mogu da se registruju kako bi dobijali obavještenja o njegovoj dostupnosti. Ovo ne podrazumijeva prednaručivanje telefona, već samo pokazivanje zainteresovanosti za uređaj.

Galaxy Fold će biti prvi fleksibilni/savitljivi telefon nekog mejnstrim brenda. Flexpai je prva kompanija koja je zvanično objavila telefon sa savitljivim ekranom, ali ovaj proizvođač nije poznat na tržištu, a i sam telefon nije privukao previše pažnje od objave.

Huawei takođe planira svoj savitljivi telefon (Mate X), a prema posljednjim dostupnim informacijama ovaj model se najvjerovatnije očekuje tokom novembra, ako ne bude nekih dodatnih odlaganja.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve