Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Nova reklama za PlayStation 5 pokazala sve prednosti nove konzole

Međutim, Sony je nakon dosta vremena, poprilično, uradio to na svoj način te je snažni proces, grafiku i brzinu pisanja/čitanja sa SSD diska u kombinaciji sa softwareom i mogućnostima hardwarea, spakovao u 2:38 minuta

Kako bi najbolje javnosti predstavili mogućnosti konzole PlayStation 5 preko reklamnog videospota Sony je to uradio na svoj način te u dvije i po minute pokazao sve prednosti nove konzole.

Već ranije smo u našoj recenziji PlayStation 5 konzole opisali sve ono što ona može u odnosu na svoga prethodnika, ali i na druge konzole koje su trenutno dostupne na tržištu.

Međutim, Sony je nakon dosta vremena, poprilično, uradio to na svoj način te je snažni proces, grafiku i brzinu pisanja/čitanja sa SSD diska u kombinaciji sa softwareom i mogućnostima hardwarea, spakovao u 2:38 minuta.

“Play like never before” videospot počinje s prezentacijom moćnog SSD te kombinacije koja se dobiva sa CPU i GPU čipovima. Adaptivni trigeri, detalji na džojstiku te vibracija predstavljena je u narednih nekoliko sekundi, a zatim su, s razlogom svakako, pohvalili i svoje dodatke kao što su slušalice koje omogućavaju 3D zvuk te VR naočale, kamere…

Pred kraj videa pažnja je poklonjena igranju od 30 do 120 frejmova u sekundi te mogućnostima GPU čipa kao što su 4K rezolucija, HDR, a sve to hladi moćni hladnjak.

Sony je na kraju poručio da je dostupno više od 4.000 PS4 i PS5 igara koje se trenutno mogu igrati.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve