Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Netflix ukida besplatno dijeljenje lozinki

Trenutno, vlasnik Netflix računa može dodati do pet profila na svoj račun. Početkom 2023. ti će profili postati podračuni koji se plaćaju

Netflix mijenja svoju politiku dijeljenja lozinki i počeće korisnicima da naplaćuje dijeljenje računa, piše Index.hr.

Trenutno, vlasnik Netflix računa može dodati do pet profila na svoj račun. Početkom 2023. ti će profili postati podračuni koji se plaćaju.

Netflix će sada dopustiti samo jedan „kućni profil“, a dodatni profili moraće se nadoplatiti, objavila je kompanija ove sedmice.

I dalje možete koristiti Netflix račun dok ste izvan svoje kuće – na tabletu, prenosnom kompjuteru ili telefonu – ali to će tehnički biti jedan račun kojem možete dodati podračune.

Striming platforma već je pokrenula ovaj model u Argentini, Dominikanskoj Republici, Hondurasu, Salvadoru i Gvatemali. Korisnici u tim zemljama plaćaju dodatnih 2.99 dolara (oko tri eura) mjesečno za dodavanje profila na svoj račun. Netflix nije precizirao hoće li cijena biti ista za ostatak svijeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Heston
23.10.2022-19:52 19:52

kakva papazjanija na tim ,več čim, ko neflix,hbo ili amazon . Takva boranija se nije gledala u SFRJ Kinima a na TV pogotovo
I to je razlog sto smo smetali. jedino noga u du.e pomaze.hahaa ima gore Hapi z…….