Kada su u pitanju aplikacije za razmjenjivanje poruka procjenjuje se da je WhatsApp trenutno najveća, što ne znači da ima i sve najbolje opcije, pa se već dešavalo da druge platforme lansiraju opcije koje je WhatsApp usvajao tek kasnije.

Logo Telegrama (Foto: Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)

Tako i Telegram ima novu opciju, a koja je namijenjena onima koji vjeruju da je programiranje poruka neophodno, a kako bi do onih kojima se šalju stigle u zakazano vrijeme. Opcija je korisna za one koji uglavnom komuniciraju preko aplikacije, te su skloni da zaborave da važne poruke pošalju na vrijeme. Nova opcija im omogućava da poruku sastave kada je se sjete, i da je zakažu tako da do primaoca stigne na vrijeme – ni sekund ranije, ni sekund kasnije. Opcija može da funkcioniše i u okviru Saved Messages, i da tako postane neka vrsta podsjetnika na važne događaje i sastanke.

Programirane poruke u vrhu imaju ikonicu u obliku kalendara, što jasno ukazuje da je poruka već predviđena za slanje, a pored ove opcije stižu i druga ažuriranja, poput onog koje omogućava promjenu Telegram tema u cloud-u, a tako da se primjenjuju na sve uređaje na kojima korisnik pokreće aplikaciju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve